Tuesday, 14 October 2014

BUTTON BADGE - OUR NEW PRODUCT!!!

Assalam semua!

Alhamdulillah dapat lagi kami update blog ni. syukur sangat. :D

Biasanya update di Fanpage sahaja. blog ni jarang skit. hehe

tapi, walau apa pun, inshaAllah kami sentiasa menjalankan perniagaan kami seperti biasa walaupun jarang2 update blog. :D

Ok, untuk kali ni, kami nak tunjuk skit beberapa order button badge yang telah kami siapkan.

Button badge biasanya digunakan dalam majlis2 perkahwinan, aqiqah dan sebangainya.
Boleh letak nama, gambar dan lain2 lagi. 

memang cute kan. ^_^

boleh pakai di baju, dan ia menjadi trend masa kini di dalam majlis. sama ada diberi sebagai doorgift, ataupun hanya dipakai oleh ahli keluarga.. dan crew2 majlis. :D

Ok, enjoy -->

untuk pertanyaan harga dan design 

sila-silalah, jangan malu, jangan segan

WhatsApp kami di ----> 013-2858330 (En Amin) :D








Wednesday, 17 September 2014

Updated order (Ogos & September 2014)

Assalamualaikum semua!

Alhamdulillah.. Dapat lagi admin update blog ni.. :-)

Terima kasih kepada visitor2 dan pembaca2 yang melawat ke blog ini.. :-)

Mungkin tidak lagi terlambat untuk kami mengucapkan Selamat Hari Malaysia.. Di sinilah lahirnya sebuah cinta..  <3

Dan kami just nak update beberapa order yang telah siap pada bulan Ogos dan September ini..

Enjoy it!

(WhatsApp Us - 013-2858330)

#YasinCustom
#SurahYaasinCustom
#cenderahati perkahwinan
#doorgift terbaru
#doorgift istimewa
#idea doorgift
#button badge

Wednesday, 6 August 2014

Alhamdulillah (JAKIM approved!)

Alhamdulillah. Sudah hampir beberapa bulan xupdate blog ni. :D

Selamat Hari Raya MAaaf Zahir Batin kami ucapkan. Rasanya masih sempat ucap ye. hehe.

Apa-apa pun, admin di sini sangat gembira dengan satu lagi kejayaan kami, (setelah turun naik JAKIM), kini surah Yasin kami telah mendapat sokongan daripada pihak JAKIM.

Semua teks yasin dan terjemaahan telah diluluskan oleh pihak mereka. (JAKIM).
(ada kod JAKIM di bahagian muka terakhir Yasin)

(tempahan daripada Puan Musliha dari Melaka)

WhatsApp kami untuk tempahan @ pertanyaan ya.!

0132858330 - En Amin

Friday, 28 March 2014

Surah Yasin A6

Assalam semua! :-)

Design baru yasin.. Khas untuk Majlis Aqiqah...

Call/sms kami untuk tempahan ya!
En Amin 019-5523273

Whatsapp 013-2858330

Monday, 27 January 2014

Cenderahati Perkahwinan 2014

Assalam semua!!!

Dah nak akhir Januari 2014 dah, baru smpat nak update blog.. :-)
(biasa hari2 update fanpage je... :-)

-ok, tahun baru 2014, moga tahun ni lebih baik dari tahun sebelum ni.. o_O

-tahun ni Cenderahati Zahrah nak masuk umur 3'tahun dalam online ni.. Yea!!!

-dah byk tempahan sebelum ni kami uruskan, dan alhamdulillah sekarang semakin ramai yang memilih Cenderahati Zahrah dan Kad Kahwin Zahrah.. (alhamdulillah)

-hm.. Tahun 2013 yg lepas juga memberi kenangan manis, first skali sbb, admin dapat cahaya mata Pertamanya.. Iaitu Zahratul Jannah.. Nama Zahrah juga.. :-) memang dah lama do rancang letak nama tu.. Hehe.
Skrg dah umur 5 bulan... :-) (alhamdulillah syukur)

-and saya nak upload skit gambar order2 yg telah lepas.. (januari 2014)

Tq alls!!! :-)

Admin.
En Amin.
(019-5523273)

Friday, 27 December 2013

Tahun 2013 akan berakhir...

Bismillah.

Assalam semua!

Tahun 2013 akan berakhir lagi 4 hari.. Nak masuk tahun baru 2014..

Inshaallah admin nak edit blog ni kasi baru sikit. Huhu. :-)

Oleh itu, kami share lah skit pic2 yg kami ada bagi sepanjang tahun 2013 ni.

Enjoy it! :-)

P.s

Sebarang pertanyaan, silalah
Call /SmS 019-2231675
Wassap 013-2858330
Email ilhamzahrah.info@gmail.com

Tq all!!!

Monday, 11 November 2013

JOB DONE - YASIN CUSTOMIZED (A6 SIZE)

 Assalamualaikum semua!!

Alhamdulillah, dapat lagi admin nak post kat sini..
jarang actually update kat sini, selalunya update kat FANPAGE  je.. :D

sori ya.. :D

ok, ni ada some pictures bagi produk kami yang baru, Yasin saiz A6..
ada lebih kurang 46 mukasurat, cover kertas 230gsm artcard. contents 80gsm simile paper.
ada TAHLIL sekali taw. :D

ok. ni dia.., :---





ok x Yasin baru ni?
hehe.

ni harga dia.

50-200 = RM 2.90/sebuah
300-400 = RM 2.70/sebuah
500-900 = RM 2.50/sebuah + FREE GIFT
1000-1500 = RM 2.00/sebuah + FREE GIFT


nak tempah?

SMS - 019-2231675 (En Amin)
Whatsapp - 013-2858330

terima kasih!!!
-_-
<3