Saturday, 2 January 2016

SELAMAT DATANG TAHUN BARU 2016

Assalamualaikum semua!

Terima kasih kerana menziarahi dan melawati kami #cenderahatizahrah dan #kadkahwinzahrah di sini. :D

Admin sangat gembira dengan kedatangan tahun baru ini.! Kerana pada tahun 2016 ini, kami telah mencapai umur EMPAT (4) TAHUN!!!

Wow. Macam tak percaya, rasa mcm baru je kami buka bisnes ni. Alhamdulillah dengan sokongan dan kepercayaan pelanggan semua, kami masih lagi meneruskan perniagaan ini. :)

Selama 4 tahun kami dalam perniagaan ini, kami telah melalui banyak proses dan cabaran. Antaranya ialah bertukar-tukar dengan supplier kami.. Dan juga dari segi pengeluaran produk kami, dan persaingan di dalam pasaran online, kami juga telah membuat sedikit transformasi kualiti dan harga.
Alhamdulillah..

Dan admin bersyukur ada juga pelanggan-pelanggan yang telah memberi respon positif dan testimoni yang awesome! begitu juga tidak dinafikan ada sedikit aduan mengenai kualiti buku kami, namun kami berterima kasih kerana dengan adanya feedback begitu, kami telah berusaha untuk memperbaik kualiti dan hasil produk cetakan kami. :D



Alhamdulillah...

Oleh itu, untuk menghargai pelanggan dan pelawat blog ini, sempena tahun baru 2016 ini,

Selama sebulan sahaja!

kami ingin membuat PROMOSI TERHAD

iaitu, TEMPAH PAKEJ BUKU CUSTOM 100PCS

anda akan mendapat
REBET DISKAUN RM20!
REBET DISKAUN RM20!
REBET DISKAUN RM20!

&

FREE BUTTON BADGE 10PCS BERNILAI RM30
FREE BUTTON BADGE 10PCS BERNILAI RM30
FREE BUTTON BADGE 10PCS BERNILAI RM30

Dengan promosi ini, harga biasa bagi buku custom (Yasin@Zikir@SolatSunat)
100pcs RM250
kini
100pcs RM230 sahaja!!!



Berminat dengan promosi ini?

PM terus kami di facebook fanpage

@ WhatsApp 0195523273 untuk tempahan.

Terima kasih semua!

Wednesday, 26 August 2015

Pakej Surah Yasin Ready Made

Assalam semua!

Di sini kami lampirkan beberapa tawaran terbaru kami
Di Cenderahati Zahrah. :-)

Setelah hampir dua bulan kami promosi pakej terbaru ini,
hampir 2000pcs buku terjual (online). Alhamdulillah.

Untuk pengetahuan pelawat sekalian, kami banyak mempromosikan produk kami
Melalui fanpage facebook. :-)
Anda boleh terus klik LIKE di ruangan sebelah kanan blog ini untuk mengikuti update dari kami. :-)
Ataupun kli di sini --->>> https://www.facebook.com/CenderahatiZahrah

Enjoy beberapa tawaran kami di sini,
Dan terus hubungi kami untuk tempahan dan pertanyaan. :-)

Sunday, 28 June 2015

Job Button Badge - Tempahan Masih Dibuka

Assalam semua!..

kini telah masuk Fasa pertengahan Ramadhan sudah. :D

Semoga kita semua mendapat Rahmat, dan Fasa keampunan kini sedang kita tempuhi.
dan fasa terakhir iaitu kelepasan dari azab api neraka.

Mudahan Allah SWT menerima semua amalan kita yang sedikit ini..

________________

Berikut ada sedikit gambar2 job button badge yang telah disiapkan sebelum ini. :D

Enjoy.. zaaasss..







Friday, 19 June 2015

Job Surah Yasin Custom :D

Salam Semua.

Salam Ramadhan!!!

Alhamdulillah, kini sudah Ramadhan 1436 H. Admin sangat gembira menyambut Ramadhan tahun ini.
Semoga Ramadhan tahun ini lebih baik dari tahun sebelum nya. :)

Dan admin juga ingin mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua pelawat page kami ni. :D

Ok, ni baru admin sempat nak update job-job yang sudah siap sebelum2 ni..

Jom tengok2... zaaasssss..... ^_^






Friday, 17 April 2015

Surah Yasin Ready Made 2015

Bismillahirrahmanirrahiim

Kini kami telah mengambil order untuk Surah Yasin Ready Made
(ready stok)-(tak boleh tulis nama dll di cover)

Untuk produk ini, kami tidak buat sendiri. Kami bertindak sebagai agen sahaja daripada Owner nya sendiri.
(kami ambil sedikit komisyen sahaja). :D

Namun, kami akan berikan hadiah lain sebagai BONUS kerana membeli daripada kami.
(500pcs ke atas dapat FREE Button Badge kami)

Namun, tuan puan boleh PM saya dahulu untuk tanyakan stok yang available.

Berikut adalah spesifikasi Surah Yasin Ready Made ini :


  • Surah Yasin sahaja (ada terjemahan) - Tiada Tahlil
  • Cover : 230gsm artcard (kad tebal)
  • Kualiti : Cetakan Offset - Full Colour (Cantik)
  • Design : ada 8 pilihan design
  • Page : 32 MukaSurat
  • Saiz : 14.5 cm x 10.5cm
  • Penghantaran : POSLAJU (caj berasingan)
  • Jaminan (InshaAllah Puas Hati)


Harga Yasin Ready Made
Minimum 100pcs - RM1.20/pc sahaja
300pcs ke atas - RM1.00/pc sahaja

Yasin + Transparent Box

Minimum 100pcs - RM1.90/pc sahaja
300pcs ke atas - RM1.70pcs sahaja

ok, anda berminat nak tempah?

Sila SMS/Call/WhatsApp kami terus di talian :--

0195523273 (En Amin)

Ok. Sekian. Terima Kasih!!!

Thursday, 2 April 2015

Button Badge I Love English dan Anak Soleh

Yang ni gift special untuk customer Yasin Custom Cover. :D
Hadiah button untuk tempahan Yasin Custom Cover kami.. :D
*promosi FREE button ni dah tutup.
tapi inshaAllah nak buka balik nanti..

I LOVE ENGLISH
Yang atas ni dari agen. Thanks Agen Aktif kami dari Johor.

Cantik design beliau buat. :D

=====================
Nak tempah?

Contact terus kami di 019-5523273

nak call boleh. SMS boleh, Wasap pun boleh. hehe.

k bye..

Wassalam..