Wednesday, 26 August 2015

Pakej Surah Yasin Ready Made

Assalam semua!

Di sini kami lampirkan beberapa tawaran terbaru kami
Di Cenderahati Zahrah. :-)

Setelah hampir dua bulan kami promosi pakej terbaru ini,
hampir 2000pcs buku terjual (online). Alhamdulillah.

Untuk pengetahuan pelawat sekalian, kami banyak mempromosikan produk kami
Melalui fanpage facebook. :-)
Anda boleh terus klik LIKE di ruangan sebelah kanan blog ini untuk mengikuti update dari kami. :-)
Ataupun kli di sini --->>> https://www.facebook.com/CenderahatiZahrah

Enjoy beberapa tawaran kami di sini,
Dan terus hubungi kami untuk tempahan dan pertanyaan. :-)

Sunday, 28 June 2015

Job Button Badge - Tempahan Masih Dibuka

Assalam semua!..

kini telah masuk Fasa pertengahan Ramadhan sudah. :D

Semoga kita semua mendapat Rahmat, dan Fasa keampunan kini sedang kita tempuhi.
dan fasa terakhir iaitu kelepasan dari azab api neraka.

Mudahan Allah SWT menerima semua amalan kita yang sedikit ini..

________________

Berikut ada sedikit gambar2 job button badge yang telah disiapkan sebelum ini. :D

Enjoy.. zaaasss..







Friday, 19 June 2015

Job Surah Yasin Custom :D

Salam Semua.

Salam Ramadhan!!!

Alhamdulillah, kini sudah Ramadhan 1436 H. Admin sangat gembira menyambut Ramadhan tahun ini.
Semoga Ramadhan tahun ini lebih baik dari tahun sebelum nya. :)

Dan admin juga ingin mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua pelawat page kami ni. :D

Ok, ni baru admin sempat nak update job-job yang sudah siap sebelum2 ni..

Jom tengok2... zaaasssss..... ^_^






Friday, 17 April 2015

Surah Yasin Ready Made 2015

Bismillahirrahmanirrahiim

Kini kami telah mengambil order untuk Surah Yasin Ready Made
(ready stok)-(tak boleh tulis nama dll di cover)

Untuk produk ini, kami tidak buat sendiri. Kami bertindak sebagai agen sahaja daripada Owner nya sendiri.
(kami ambil sedikit komisyen sahaja). :D

Namun, kami akan berikan hadiah lain sebagai BONUS kerana membeli daripada kami.
(500pcs ke atas dapat FREE Button Badge kami)

Namun, tuan puan boleh PM saya dahulu untuk tanyakan stok yang available.

Berikut adalah spesifikasi Surah Yasin Ready Made ini :


  • Surah Yasin sahaja (ada terjemahan) - Tiada Tahlil
  • Cover : 230gsm artcard (kad tebal)
  • Kualiti : Cetakan Offset - Full Colour (Cantik)
  • Design : ada 8 pilihan design
  • Page : 32 MukaSurat
  • Saiz : 14.5 cm x 10.5cm
  • Penghantaran : POSLAJU (caj berasingan)
  • Jaminan (InshaAllah Puas Hati)


Harga Yasin Ready Made
Minimum 100pcs - RM1.20/pc sahaja
300pcs ke atas - RM1.00/pc sahaja

Yasin + Transparent Box

Minimum 100pcs - RM1.90/pc sahaja
300pcs ke atas - RM1.70pcs sahaja

ok, anda berminat nak tempah?

Sila SMS/Call/WhatsApp kami terus di talian :--

0195523273 (En Amin)

Ok. Sekian. Terima Kasih!!!

Thursday, 2 April 2015

Button Badge I Love English dan Anak Soleh

Yang ni gift special untuk customer Yasin Custom Cover. :D
Hadiah button untuk tempahan Yasin Custom Cover kami.. :D
*promosi FREE button ni dah tutup.
tapi inshaAllah nak buka balik nanti..

I LOVE ENGLISH
Yang atas ni dari agen. Thanks Agen Aktif kami dari Johor.

Cantik design beliau buat. :D

=====================
Nak tempah?

Contact terus kami di 019-5523273

nak call boleh. SMS boleh, Wasap pun boleh. hehe.

k bye..

Wassalam..

Sunday, 18 January 2015

Cenderahati Zahrah 2015

Assalamualaikum semua!
:-)
Kini kita di tahun 2015!!!
Sejak 2012 lagi blog ini telah diusahakan..
Walaupun tak banyak post, tetapi blog ini masih membawa Trafik
Yang ramai untuk tempahan/pembelian Surah Yasin
Serta doorgift @ cenderahati yang lain.. :-)

Alhamdulillah...
Untuk itu, harini 19hb Januari 2015, bersamaan 28 Rabiul Awwal 1436 H,
(3 HARI SAHAJA LAGI)
Kami masih lagi dlm promosi PERCUMA BUTTON BADGE
dan REBET RM 29 bagi setiap tempahan Surah Yasin di sini.. :-)

Untuk pertanyaan, sila hubungi kami di
Sms@Call@WhatsApp 019-5523273
Terima kasih semua! :-)


Tuesday, 14 October 2014

BUTTON BADGE - OUR NEW PRODUCT!!!

Assalam semua!

Alhamdulillah dapat lagi kami update blog ni. syukur sangat. :D

Biasanya update di Fanpage sahaja. blog ni jarang skit. hehe

tapi, walau apa pun, inshaAllah kami sentiasa menjalankan perniagaan kami seperti biasa walaupun jarang2 update blog. :D

Ok, untuk kali ni, kami nak tunjuk skit beberapa order button badge yang telah kami siapkan.

Button badge biasanya digunakan dalam majlis2 perkahwinan, aqiqah dan sebangainya.
Boleh letak nama, gambar dan lain2 lagi. 

memang cute kan. ^_^

boleh pakai di baju, dan ia menjadi trend masa kini di dalam majlis. sama ada diberi sebagai doorgift, ataupun hanya dipakai oleh ahli keluarga.. dan crew2 majlis. :D

Ok, enjoy -->

untuk pertanyaan harga dan design 

sila-silalah, jangan malu, jangan segan

WhatsApp kami di ----> 019-5523273 (En Amin) :D