Wednesday, 6 August 2014

Alhamdulillah (JAKIM approved!)

Alhamdulillah. Sudah hampir beberapa bulan xupdate blog ni. :D

Selamat Hari Raya MAaaf Zahir Batin kami ucapkan. Rasanya masih sempat ucap ye. hehe.

Apa-apa pun, admin di sini sangat gembira dengan satu lagi kejayaan kami, (setelah turun naik JAKIM), kini surah Yasin kami telah mendapat sokongan daripada pihak JAKIM.

Semua teks yasin dan terjemaahan telah diluluskan oleh pihak mereka. (JAKIM).
(ada kod JAKIM di bahagian muka terakhir Yasin)

(tempahan daripada Puan Musliha dari Melaka)

WhatsApp kami untuk tempahan @ pertanyaan ya.!

0132858330 - En Amin

Friday, 28 March 2014

Surah Yasin A6

Assalam semua! :-)

Design baru yasin.. Khas untuk Majlis Aqiqah...

Call/sms kami untuk tempahan ya!
En Amin 019-5523273

Whatsapp 013-2858330

Monday, 27 January 2014

Cenderahati Perkahwinan 2014

Assalam semua!!!

Dah nak akhir Januari 2014 dah, baru smpat nak update blog.. :-)
(biasa hari2 update fanpage je... :-)

-ok, tahun baru 2014, moga tahun ni lebih baik dari tahun sebelum ni.. o_O

-tahun ni Cenderahati Zahrah nak masuk umur 3'tahun dalam online ni.. Yea!!!

-dah byk tempahan sebelum ni kami uruskan, dan alhamdulillah sekarang semakin ramai yang memilih Cenderahati Zahrah dan Kad Kahwin Zahrah.. (alhamdulillah)

-hm.. Tahun 2013 yg lepas juga memberi kenangan manis, first skali sbb, admin dapat cahaya mata Pertamanya.. Iaitu Zahratul Jannah.. Nama Zahrah juga.. :-) memang dah lama do rancang letak nama tu.. Hehe.
Skrg dah umur 5 bulan... :-) (alhamdulillah syukur)

-and saya nak upload skit gambar order2 yg telah lepas.. (januari 2014)

Tq alls!!! :-)

Admin.
En Amin.
(019-5523273)

Friday, 27 December 2013

Tahun 2013 akan berakhir...

Bismillah.

Assalam semua!

Tahun 2013 akan berakhir lagi 4 hari.. Nak masuk tahun baru 2014..

Inshaallah admin nak edit blog ni kasi baru sikit. Huhu. :-)

Oleh itu, kami share lah skit pic2 yg kami ada bagi sepanjang tahun 2013 ni.

Enjoy it! :-)

P.s

Sebarang pertanyaan, silalah
Call /SmS 019-2231675
Wassap 013-2858330
Email ilhamzahrah.info@gmail.com

Tq all!!!

Monday, 11 November 2013

JOB DONE - YASIN CUSTOMIZED (A6 SIZE)

 Assalamualaikum semua!!

Alhamdulillah, dapat lagi admin nak post kat sini..
jarang actually update kat sini, selalunya update kat FANPAGE  je.. :D

sori ya.. :D

ok, ni ada some pictures bagi produk kami yang baru, Yasin saiz A6..
ada lebih kurang 46 mukasurat, cover kertas 230gsm artcard. contents 80gsm simile paper.
ada TAHLIL sekali taw. :D

ok. ni dia.., :---





ok x Yasin baru ni?
hehe.

ni harga dia.

50-200 = RM 2.90/sebuah
300-400 = RM 2.70/sebuah
500-900 = RM 2.50/sebuah + FREE GIFT
1000-1500 = RM 2.00/sebuah + FREE GIFT


nak tempah?

SMS - 019-2231675 (En Amin)
Whatsapp - 013-2858330

terima kasih!!!
-_-
<3

Monday, 23 September 2013

Stiker Comel 2013


Alhamdulillah...

Hampir setiap bulan, kami telah menerima tempahan stiker comel ini.. daripada pelanggan2 kita dari seluruh negeri di Malaysia.. :D

Stiker sesuai untuk cenderahati perkahwinan, majlis akikah, cop perniagaan..

Murah lagi berkualiti.. :-)

****************************************************
E-mail kami ilhamzahrah.info@gmail.com untuk pertanyaan dan harga.
Like Kami di Facebook : KLIK SINI ---> cenderahatizahrah

Whatsapp kami di 013-2858330

Friday, 10 May 2013

Cenderahati Ikhlas Indah dan Bahagia

Assalam kepada semua pelawat-pelawat CenderahatiZahrah.blogspot.com. -_-

Anda semua pasti sedang mencari cenderahati yang sesuai bagi majlis-majlis anda. Sudah tentu cenderahati atau doorgift yang akan anda berikan kepada tetamu anda, merupakan sebuah tanda ingatan yang tulus dan ikhlas.

Oleh itu, pihak kami Cenderahati Zahrah dengan tema "CENDERAHATI IKHLAS, INDAH, DAN BAHAGIA" sangat berbesar hati untuk memberikan beberapa cadangan dan perkhidmatan menyediakan doorgift yang sesuai bagi majlis-majlis anda..

Antara produk kami yang terhangat di pasaran ketika ini ialah Customized Yasin, Al-Maathurat dan juga buku Zikir Harian..


Selain itu, kami juga ada mengambil tempahan stiker dan juga tag terima kasih..  sangat sesuai untuk dilekatkan pada doorgift istimewa anda.. :D


macamana? menarik tak produk-produk kami? ada lagi.. antara lainnya , kami juga menyediakan perkhidmatan mencetak kad kahwin, kad bisnes, banner dan juga produk2 printing yang lain.
Anda boleh melawat ke blog kad kahwin kami..

KLIK SINI - - - - > kadkahwinzahrah.blogspot.com

ada banyak design-design yang menarik di sana..  tengok jgn x tgk ya.. :D

Kesimpulannya, anda sedang berada di blog yang betul.. hehe. anda boleh tempah semua sekali set untuk jemputan dan majlis istimewa anda dengan harga yang berpatutan. hehe.

apa-apa pun, hubungi kami di talian HOTLINE - 019-2231675
atau emel pada kami di ilhamzahrah.info@gmail.com

wassalam.. :D