Tuesday, 20 September 2016

Salam Aidiladha & Button Badge 2016

Salam semua. Salam aidiladha kami ucapkan kepada semua pelawat blog kami ni. :-)

Dan di sini kami nak update job button badge kami. Byk order xsmpat nak upload skit2. :-)

So, kini kami ada button kecik 44mm harga dari rm1/pc sahaja khas utk anda.

Tapi yg standart 58mm pun masih ada. Jgn risau. Dan yg terbaru kami ada keychain badge bercermin. Sgt best. Boleh custom lagi letak nama anda kat situ.

Semuanya sesuai dijadikan gift utk tetamu majlis anda, ataupun kenang-kenangan utk kawan2 anda@ family anda.

Jom layan... Zaaasss.. :-)

Tag skit #buttonbadgezahrah #cenderahatizahrah #kadkahwinzahrah #buttonbadgemurah #buttoncustommurah #pakejkadkahwin #kadkahwinbajet





















Saturday, 6 August 2016

PROMOSI MERDEKA 2016

PROMOSI BULAN ‪#‎MERDEKA‬
╚═══════════════..═╝
Kenapa perlu tempah button badge dengan kami?
► Kerana kami dah buat button badge sejaK tahun 2014 lagi. (3 TAHUN lebih dah pengalaman)
► Kerana kualiti material kami terbaik dari supplier terbaik. (Usahawan.Com)
► Kerana kualiti printing kami terbaik (sharp dan kemas) - menggunakan glossy photo paper & laser artpaper.
► Servis kami terbaik kerana memang FOKUS bisnes online sahaja (cepat reply wasap 
► Dapat harga MEMBER kalau tempah byk kali dan setia dengan kami.
► Kualiti design yang menarik dan terbaik kerana kami dah banyak buat button badge untuk pelbagai acara dan program.
So, berminat?
NAK dapat harga PROMOSI MERDEKA & MEMBER tak?
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓
 Tolong ‪#‎LIKE‬ dan ‪#‎SHARE‬ post ini pada kawan anda
 Wasap kami ««Button Merdeka»» ke +60195523273
 Wasap kami ««Button Merdeka»» ke +60195523273
 Wasap kami ««Button Merdeka»» ke +60195523273
 LIKE PAGE INI --->> Cenderahati Zahrah 













Wednesday, 4 May 2016

Cenderahati Zahrah 2016 - update job button badge

Bismillah. Maaf lama tak update blog.
selalu update kat fanpage je. hehe.\\

Bagi yang singgah ke blog ini,
kami memang byk buat order doorgift seperti Surah Yasin, Buku Solat Sunat, Buku Zikir Harian.
Nak yg readymade ada, custom made pun ada.

Kebanyakan produk kami berasaskan paper based printing lah. :D

dan juga button badge - produk hot kami buat masa sekarang.

Oleh itu, saya update gambar-gambar job button kami ok.

sila lah tengok kalau berkenan nak tempah, WhatsApp je terus pada admin k. :D

Layaaan. Zaas...














Saturday, 2 January 2016

SELAMAT DATANG TAHUN BARU 2016

Assalamualaikum semua!

Terima kasih kerana menziarahi dan melawati kami #cenderahatizahrah dan #kadkahwinzahrah di sini. :D

Admin sangat gembira dengan kedatangan tahun baru ini.! Kerana pada tahun 2016 ini, kami telah mencapai umur EMPAT (4) TAHUN!!!

Wow. Macam tak percaya, rasa mcm baru je kami buka bisnes ni. Alhamdulillah dengan sokongan dan kepercayaan pelanggan semua, kami masih lagi meneruskan perniagaan ini. :)

Selama 4 tahun kami dalam perniagaan ini, kami telah melalui banyak proses dan cabaran. Antaranya ialah bertukar-tukar dengan supplier kami.. Dan juga dari segi pengeluaran produk kami, dan persaingan di dalam pasaran online, kami juga telah membuat sedikit transformasi kualiti dan harga.
Alhamdulillah..

Dan admin bersyukur ada juga pelanggan-pelanggan yang telah memberi respon positif dan testimoni yang awesome! begitu juga tidak dinafikan ada sedikit aduan mengenai kualiti buku kami, namun kami berterima kasih kerana dengan adanya feedback begitu, kami telah berusaha untuk memperbaik kualiti dan hasil produk cetakan kami. :D



Alhamdulillah...

Oleh itu, untuk menghargai pelanggan dan pelawat blog ini, sempena tahun baru 2016 ini,

Selama sebulan sahaja!

kami ingin membuat PROMOSI TERHAD

iaitu, TEMPAH PAKEJ BUKU CUSTOM 100PCS

anda akan mendapat
REBET DISKAUN RM20!
REBET DISKAUN RM20!
REBET DISKAUN RM20!

&

FREE BUTTON BADGE 10PCS BERNILAI RM30
FREE BUTTON BADGE 10PCS BERNILAI RM30
FREE BUTTON BADGE 10PCS BERNILAI RM30

Dengan promosi ini, harga biasa bagi buku custom (Yasin@Zikir@SolatSunat)
100pcs RM250
kini
100pcs RM230 sahaja!!!



Berminat dengan promosi ini?

PM terus kami di facebook fanpage

@ WhatsApp 0195523273 untuk tempahan.

Terima kasih semua!